Menu

Website + intranet + animatiefilm RWV Advocaten

RWV Advocaten website + intranetEtopia was al verantwoordelijk voor de vorige website (en heel veel films) en ook voor de nieuwe website (en dit keer ook het intranet) mochten wij het webdesign op ons nemen.
De website is door ons gebouwd op het NEOS platform. NEOS is een High-end CMS (Content Management Systeem), opvolger van Typo3 met een responsive karakter (de website past zich aan aan het formaat van het beeldscherm) en is dus ook goed te gebruiken op telefoons en tablets.

RWV Advocaten verleent kwalitatief hoogwaardige juridische diensten aan ondernemers en particulieren. Met ongeveer dertig advocaten zijn zij al meer dan 125 jaar een betrouwbare partner voor hun cliƫnten.

Daarnaast heeft etopia voor RWV advocaten een animatie mogen maken over de RWV wijzer. Deze wijzer is een online kennisbank waarin alle kennis van de juridische specialisten van RWV advocaten voor ondernemers zijn gebundeld. In deze animatie is gebruik gemaakt van een simpele en heldere uitleg met duidelijke ondersteunende visuals.

Soortgelijke Projecten

Logo & website HabrakenRutten advocaten

Website Habraken Rutten

Print Webdesign
Houthoff Buruma corporate website

Houthoff Buruma corporate website

Mobile / Apps Webdesign
rwv

RWV Portretten

Video
?>