Menu
xhpxv18axvo1_wd640

AVG? Help! Wat was dat ook alweer?

Ben je ook een beetje moe van die hype rondom de nieuwe privacywetgeving? Iedereen heeft het erover de afgelopen maanden. Je moet verschillende maatregelen stellen om een veilige website te hebben maar je weet niet waar je moet beginnen. Het is bijvoorbeeld verplicht om je website te beveiligen met SSL en sinds 25 mei is het ook verplicht om een privacystatement te hebben. Daarnaast moeten contact formulieren op de website beveiligd zijn. Je had natuurlijk eigenlijk al voor 25 mei klaar moeten zijn maar met 1 klik kunnen wij jou helpen naar een veilige website. Wij regelen in een keer een beveiligde site met SSL-encryptie en veilige en betrouwbaren contactformulieren. Daarnaast ontvang je van ons een standaardmodel privacy overeenkomst en onze verwerkingsovereenkomst.

Klik dan hieronder voor een veilige site. Wij helpen je verder.